Om mig 2020-03-20T16:25:22+00:00

Forudsætninger til at skabe det rigtige mindset og adfærd

Jeg har i over 16 år dedikeret arbejdet med mennesker, organisationer og deres udvikling, fra iværksætter, startups til små, mellem og større virksomheder samt i det offentlige og staten.

Mine erfaringer gør mig i stand til at se gennem en urolig overflade og afdække personlige og organisatoriske styrker såvel forbedrings områder. På den måde kan jeg illustrere og åbne op for en erkendelse af, at man som privatmenneske og som erhvervsmenneske har nogle afgørende valg. Denne erkendelse gør, at man kan komme videre og eksekvere sine strategiske, taktiske samt operationelle mål

 

Peter Andersen, Business -og mental performancetræner. adm.direktør og partner

Træning af tanker og adfærd

Er rationel, viden- og evidensbaseret samt emotionel/empatisk i min tilgang til udvikling , og det har en effekt! Du møder et fortroligt menneske, der kan håndtere dine såvel medarbejders informationer og jeres udfordringer.

Ofte udvikler man sig først, når man bliver udfordret af et anderledes tankesæt hos et inspirerende, engageret og kompetent menneske, man har tillid til. Og ja, det er her, jeg som business og mental performancetræner tilbyder at træde til for at hjælpe dig og din organisation med at formulere vejen, motivere og træne tanker , adfærd og derved skabe vækst, udvikling og resultater.

Værktøjskassen til at geare mindset og adfærd

Certificeret EMP Mental træner, mental- og emotionel robusthed
Certificeret VækstHjulet,foretningsudvikling & styring
Certificeret 4MAT Mastering,læringsstil, test & træning
Certificeret NLP Business Coach,performance & personlig udvikling
Certificeret Proceskonsulent/facilitator,org.udvikling & processer
Certificeret NLP Master,mindset og adfærdsdesign
Certificeret ETaC, afkodning af ansigtsudtryk,kropssprog og adfærd

Certificeret e-stimate, personprofil,teamanalyser og testværktøjer