Jeg har og har haft stor fornøjelse af at samarbejde med CorePerformance professionelt gennem flere år. Udover deres helt usædvanlige menneskelige empatiske og tillidsvækkende evner, formår CorePerformance at fortolke teorier indenfor menneskelige adfærd og mindset, der gør CorePerformance helt unik i sit felt. Med en overbevisning om at der altid bør være en god balance mellem de menneskelige ressourcer og evner, op imod de krav omverden stiller til os i hverdagen – såvel jobmæssigt som privat, at udvikle egne værktøjer og koncepter, der er hurtige og resultatskabende. Hårdt arbejdende og umættelig trang til at lære, forstå og bruge ny viden, ligger det i CorePerformance at udvikle og perspektivere sammenhænge, der løbende styrker og forbedrer deres metoder og koncepter. Overfor kunder og klienter metrer CorePerformance disse som kun få kan – Best in Class, som jeg til enhver kan anbefale alle at opleve.

Jeg har haft stor glæde af mit samarbejde med CorePerformance. Dels som sparringspartner og coach. Og dels som facilitator i udvikling af vores ledergruppe. CorePerformance besidder en unik evne til at koble teori og praksis. De formår at trække essensen ud af teori og best practice, og koble det til praktisk anvendelse (og formår at agere på niveauer i organisationen).
Teamet fra CorePerformance opleves som yderst intelligente og behagelige mennesker, nemme at arbejde sammen med og som jeg personligt har meget stor tillid til. En aftale er en aftale. Altid velforberedte og professionelle. Min varmeste anbefaling. Jeg står til rådighed for yderligere input.

Vi har hos CNS Energi nu Samarbejdet med CorePerformance i mere end et halvt år og med følelsen af stor succes, vi har rykket os på nogle meget væsentlige punkter, både internt og eksternt, hvilket jeg til enhver tid vil tilskrive CorePerformance den primære ære for. CorePerformance-teamet har med godt humør og fantastiske evner til at skabe overblik over vores individuelle styrker og svagheder, fået skabt en ny og bedre evne til at kommunikere internt i firmaet og ikke mindst følge op på vores egen udvikling og vækst, specielt når vi er tre ejere af virksomheden. Personligt har jeg også selv haft uvurderlig gavn af CorePerformance/Peters fantastiske personlighed, hvilket har rykket mig markant i forhold til egne styrker og svagheder, selv på det følelsesmæssige plan.

Så foreløbig stor tak til CorePerformance, med håbet om et langvarigt samarbejde.

CorePerformance-teamet rummer fantastiske mennesker, coaches og samarbejdspartnere! De har en evne til at “tviste ens tanker” en på den gode måde! Dette skal forstås at de på fineste facon formår at sætte tanker igang hos en, uden at præge indhold eller udfaldet af dem.
CorePerformance igangsætter en perspektivering på ting, som man ikke selv havde formået på egen hånd.Ovenstående sker med den dybeste respekt for ens personlige situation i såvel arbejds- som privatliv. CorePerformance indgyder ekstrem tillid og integritet i det de laver. Man er aldrig i tvivl om at det der bliver talt om, forbliver i privatsfæren imellem dem og den de arbejder med. Og vigtigst af alt – de involverer sig! Man er ikke blot en kunde, man er en person de oprigtigt interesserer sig for at hjælpe på vej mod sine mål, med stor succes! De varmeste anbefalinger herfra.

In connection with the implementation of the company’s values​​, we have used CorePerformance as coaches. They are very focused and committed and attach great importance to follow the process from start to finish. The collaboration has been a great success. Beside the company job, I have used CorePerformance/Peter as a personal coach, and also on this level, he shows great commitment, and are 100% loyal to the task. Peter is not a “black suit” guy, but is very down to earth and a nice guy. My best recommendations.

Det har været den mest fantastiske rejse jeg har været på og er på i mit liv.
Jeg er gået fra at være en menig håndværker til en forretningsmand med meget større forstålse og unikke værktøjer som jeg kan bruge mange år ud i fremtiden.
CorePerformance og mit samarbejde har virkelig sat skub i min personlige udvikling og min valg i livet.
Jeg er ikke i tvivl om at jeg kunne ikke have gjort det uden CorePerformance ved min side: Deres helt unikke måde at lære fra sig, værktøjer og den helt unikke sparring/coaching undervejs.
Der er ingen tvivl om at jeg og CorePerformance har bygget noget helt unikt op sammen og jeg ser frem til hvad fremtiden skal bringe os 🙂

Jeg har samarbejdet med CorePerformance omkring kompetenceudvikling af medarbejdere i et projekt vedr. “kommunikation med kunderne”.
CorePerformance byder ind på de rigtige tidspunkter, på den rigtige måde og skaber ofte nye vinkler. Behov man ikke havde fokus på, bliver afdækket og man ender op med det rigtige “produkt”. Man får kompetent rådgivning uden at budskaberne bliver oversolgt. Personligt har jeg nemt ved at “klikke” med CorePerformance-teamet, som er meget udadvendte, givende og lyttende.
Jeg kan medgive CorePerformance mine bedste anbefalinger som en yderst seriøs samarbejdspartner.

Vi har haft fornøjelsen af at gennemgå et længere coachingforløb med CorePerformance, hvor vi på en kærlig måde har fået uddelt små spark i røven. CorePerformance har i dette forløb blandt andet hjulpet os med at forbedre vores evner indenfor salg og præsentation. Derudover har de hjulpet os med at effektivisere vores hverdag, så vi får mest muligt ud af vores dyrebare tid. De engagerer sig fuldt ud i vores forretningsmæssige problemstillinger og evner altid at præsentere nye indfaldsvinkler på udfordringer som for os virker fastlåste. Vi sætter stor pris på deres altid direkte og ærlige væremåde. Det er altid en fornøjelse at få besøg af CorePerformance – vi giver vores varmeste anbefalinger.

Peter har lavet et par arrangementer for os (webCRM) og vore internationale partner, som har været en stor succes. Med disse arrangementer har vi helt klart fået styrket vores interne relationer. Derudover er Peter god til at komme op med nye forretningsideer. Vh Jørgen Rode, webCRM

Vi har igennem ca. 3 år benyttet coaching i vores team/virksomhed.
Det har blandt andet ved hjælp af ”læringstilen”, fået belyst teamets styrker og forskelligheder.
Dette har været en kæmpe hjælp i vores hverdag, og gør det meget nemmere at navigere rundt i medarbejderne.
Denne proces har stor betydning i vores daglige drift, og skabt en markant bedre lønsomhed.
Ligeledes har det løftet vores niveau, og blandt andet derfor, har vi været nomineret eller vundet årets vvs´er de sidste 6 i træk.
Vi benytter ”værktøjerne” fra Peter, både privat og arbejdsmæssigt. Og det har skabt stor værdi for os alle, på begge fronter.
I dag, er der ikke nogen i teamet der vil undvære denne proces.

Jeg har arbejdet sammen med CorePerformance på udviklings-og igangsættelses/drift projekter. CorePerformance-teamet er meget ihærdige, arbejdsomme og tillidsfulde personer, som sætter en ære i at nå opstillede mål. De sikrer at informere og tilrette undervejs i projekter, således at man kender status. Deres evner at drage rettidig omsorg for at projekter revurderes iforhold til udgangspunkt og forventede resultater således at udrulningsplaner sikrer korrekt driftfaser.
Jeg har altid været sikker på CorePerformance-teamets evner og kompetencer, og nyder at udvikle og arbejde sammen med dem. Deres ærlighed og menneskelighed betyder at jeg også har fået konkret information om kompetence forbedrings muligheder i vores samarbejde.

Tak for forløbet! Peters forløb differentierer sig fordi man ofte kun arbejder med de åbenlyse faktorer i forsøget på at drive en succesfuld virksomhed. Peter belyser de mange mentale faktorer som man kan skrue på for at få ens virksomhed til at opnå vækst og originalitet!

Jeg har været så heldig at arbejde sammen med CorePerformance, omkring udvikling af det rod jeg stod/står i, i forhold til min forretning. Min oplevelse er at jeg får det modspil, som gør at jeg kan danne mig et overblik. Dette resulterer i at min bundlinje, får glæde af dette arbejde.
Mit indtryk af CorePerformance´s arbejde er at kvaliteten og holdbarheden i det arbejde der foregår er helt i tråd med det jeg ønsker mig. At kunne levere mig selv i den bedste udgave. Tak for det.

Jeg har samarbejdet med CorePerformance i flere projekter. Emnerne har været udvikling af lederes formidlingsevner i forhold til forskellige modtagergrupper og udvikling af medarbejdernes evne til selv at skabe endnu bedre trivsel via fokus på positiv kommunikation internt i virksomheden.
CorePerformance-teamet udmærker sig ved virkelig at lytte til de ideer, jeg kommer med som kunde. De fokuserer og stiller de gode og konstruktive spørgsmål, som gør, at jeg bliver helt klar på, hvad det er for et konsulentprodukt, virksomheden har brug for. Som kunde har jeg følt mig lyttet til og forstået, og de har taget sig den tid, der skulle til, for helt at afdække hvilket behov, der reelt var tale om.
Som samarbejdspartner er CorePerformance positive og lader gerne humor fylde i samtalen, også når der arbejdes seriøst.

Kurset ” tænk nye tanker -og skab endnu bedre resultater.  Vi har fået meget mere ud af denne dag, end vi kunne få ved at køre gocart eller kravle i træer på en medarbejderdag. Medarbejderne har fået en ny indsigt, nærmest en mental coaching. Jeg tror også, at de vil tage mere ejerskab i fremtiden. Og hvis man føler ejerskab, så rykker det for alvor i en produktion. Men vi har på intet tidspunkt talt om økonomi eller bundlinje på denne kursusdag. Det hele har drejet sig om mennesker

De gange jeg har samarbejdet med Peter har jeg mødt en ekstrem kompetent og pligtopfyldende partner. Peters kompetencer i samspillet med andre mennesker og det at få dem til at yde deres optimale er uomtvistelige. Det er ikke kun min oplevelse, men også de tilbagemeldinger jeg modtager fra mine kunder. Et positivt og imødekommende sind gør bestemt også sit.

Peter er – positivt ment – ikke en “stangvare”, som jeg på alle måder kan anbefale

Peter var tilknyttet CNS Energi som virksomhedskonsulent da jeg startede i firmaet. Jeg stiftede bekendtskab med Peter allerede i rekrutteringsfasen. Her oplevede jeg Peter som en oprigtig nysgerrig og varm person.
Efterfølgende har jeg haft fornøjelsen af, at arbejde tæt sammen med Peter og han er en fantastisk samarbejdspartner. Peter formår at udfordre din tankegang og ”plejer-mentalitet” på det fornemmeste. Han får dig til at tænke ud af boksen, dog uden du føler dig manipuleret. Det er vigtigt for Peter, at du har sjælen med i alt hvad du gør. Peter involverer sig dybt og der er ingen tvivl om, at han elsker sit job og brænder for det han gør. Peter er en mand med stor personlig integritet. Det smitter af på hans væremåde og de resultater han er med til at skabe.
Jeg kan kun give Peter de varmeste anbefalinger og ærgrer mig kun over, at jeg ikke mødte ham for 10 år siden

Jeg kan anbefale Peter, til dem som ønsker at se tingene på en anderledes måde. Peter har især hjulpet min virksomhed med at skabe overblik og har givet en masse gode værktøjer til at forbedre virksomheden.
Peter har en god evne til analysere problemer og formidle sin viden videre så vi som kunder nemt forstår ham.
Derudover formår Peter at skubbe så meget til folks mentalitet, at man kan mærke sin udvikling.
Hvis man står og har et problem med sin virksomhed eller den mentale indstilling, så er det Peter man skal have fat på!

Peter er en imponerende ihærdig og vedholdende mand, der holder hvad han lover. Han har været med til at løfte GoRacing til et niveau, der ville være svært at nå uden ham

Jeg har et super privilegium, som burde være mange andre forundt: “Jævnligt bliver jeg coachet af Peter!” Han bidrager vildt til min personlige udvikling og det er jeg dybt taknemlig for.

Om Peter:

Jeg har aldrig mødt en, som kan stille så uventede og spooky spørgsmål. Samtidig formår Peter at gøre det på en super behagelig måde. Og dermed er grundlaget skabt for at flytte dig og mig. Når så Peter også har en stor viden baseret på en masse kilder indenfor coaching og salg, så kommer inspirationen til at flytte sig.

Har du brug for en person, der på det ene tidspunkt kan inspirerer en hel forsamling og i næste øjeblik dybt involvere sig i den enkelte person han sidder overfor, så er Peter et fantastisk valg.

Men Peters største kvalitet er og bliver viljen og lysten til hele tiden at lære og blive en bedre udgave af sig selv. Ilden brænder i den mand, og det vil du kunne mærke!

– Jeg blev simpelthen glad, da vi blev inviteret på dette kursus ” Tænke nye tanker”  Det lød som en kanon god ide – og det har det også været. Det har gjort, at vi nu kender hinanden bedre som mennesketyper og kan tage højde for det, når vi arbejder sammen, siger bogholderen.
I dagene efter kurset blev der talt en del om oplevelsen og den enkeltes mennesketype. Her kom det også frem, hvor forskelligt man kan opleve eksempelvis en samtale eller en besked – afhængig af mennesketypen.
– Nogle kan jo opfatte en samtale som mobning, selvom det på ingen måde har været ment på den måde. Nu ved vi, hvilke typer vi er hver især. Jeg er selv den følsomme type, og jeg synes, at det nu er blevet mere OK, at jeg reagerer, som jeg gør i nogle situationer. Det her burde alle virksomheder gøre

Jeg har i år været igennem et Business Performance Coaching forløb hos Peter via mit arbejde i Lekon Certificering.

Det har i høj grad medvirket til at skabe en større selvbevidsthed om min egen indflydelse på min arbejdsdag og mit bidrag til organisationen på såvel det personlige plan som det faglige og professionelle plan.

Med mit udgangspunkt oplever jeg, at Peter tager afsæt i mig som et ”helt” menneske, hvor min tilgang til privatliv og profession er uløseligt forbundet. De resultater vi opnår sammen, hvad enten de udspringer af profession eller privatliv, viser sig at have en afsmittende positiv effekt på begge, og bidrager dermed til at optimere min indsats og kommunikation til såvel kunder, kollegaer, familie og venner, ligesom der kommer nye synsvinkler på ”plejer” – jeg reflekterer nu oftere og foretager et sundt eftersyn af kendte processer og rutiner for at hente de ”skjulte” optimeringspotentialer.

Peter er en meget vidende person indenfor sit felt. Han har en bred vifte af værktøjer til enhver given lejlighed, som han er godt hjemme i. Han arbejder dynamisk med stemninger. Han er en mester i at skabe den ”tilpasse forstyrrelse” som jeg anser for at være en nødvendighed for at kunne skabe forandring. Dvs. jeg nogle gange oplever at sidde tilbage og tænke ”hva’ f….., har han gang i?” – trods den tilstand kommer jeg altid i mål, trygt coachet af Peter.

Peter er et behageligt, socialt og tryghedsskabende menneske. Han gør meget for at skabe trivsel og glæde omkring sig. Jeg oplever mig altid mødt. Peter har en høj grad af etik i forhold til den proces han faciliterer. Peter har det som sin passion og drive at medvirke til at skabe forandring og udvikling, der hvor det ønskes. Det mærker man tydeligt – pas på…det kan smitte 

I min tid som afdelingschef hos Jyllinge Entreprenør Selskab har jeg haft et tæt samarbejde med Peter, som personlig coach. Et samarbejde som har styrket mine personlige kvalifikationer indenfor salg og det at sætte mål. Peter er en rar og tillidsfuld person, som jeg til enhver tid vil anbefale

Jeg kan på varmeste anbefale CorePerformance som professionel samarbejdspartner.
Hvorfor- Fordi jeg gennem det sidste år, har arbejdet med CorePerformance og gennem dette samarbejde har lært at sætte ord på tanker og handling på vejen mod mine mål.
CorePerformance-teamet har et holistisk menneskesyn, de tænker med hjertet og bruger en professionel tilgang, viden og mange års erfaring til at føre en trygt igennem den rejse som begynder allerede ved første samtale.

Kære Peter,
Dine evner til at vende ordene og udfordre ens egne tanker, så man selv tager beslutningerne og ikke bliver dikteret hvad du mener og syntes, har for mig været utroligt givende. Vores lange samarbejde har hjulpet mig til at anskue udfordringer på nye måder og du sidder ofte på skulderen når jeg tager beslutninger. De værktøjer som du har i din værktøjskasse, sammenholdt med din måde at formidle på, gør at jeg på det varmeste kan anbefale dig og vil sige til dem der er i tvivl – gør det ! I vil ikke fortryde !!!

I samarbejde med CorePerformance har vi udviklet og afholdt undervisningsforløb for iværksættere og virksomheder. CorePerfomance undervisning er praksisorienteret og meget brugbar, da deres redskaber/metoder kan bruges direkte i vores kursisters virksomheder. Coreperformance er fuldt ud engageret til deres opgave, og har været med til at skabe dygtige forretningsmand og kvinder. De har udfordret, hjulpet og fin tunet vores kursister mentale og forretningsmæssige kompetencer. Vi fortsætter samarbejdet, da vi kan se de gør en forskel for vores iværksættere og virksomheder.

Jeg kan varmt anbefale CorePerformance-træning og coaching. CorePerformance har bidraget positivt med bred viden og stor ekspertise i ledelsestræning, mental træning og træning af fx læringstile for bare at nævne noget af det vi har samarbejdet omkring. Træningen har beriget mig og mit lederteam med mange brugbare værktøjer, som vi anvender i vores daglige drift, men også til udvikling og træning af vores lederskab. CorePerformance har udfordret mig og skubbet til mine egne “blinde vinkler” på en anerkendende måde og med en tilpas kombinationen af humor og seriøsitet.

Jeg vil på det varmeste anbefale CorePerformance til andre – de er dygtige, ærlige, velforberedte og gode til at sætte sig ind i ens situation. Jeg har fået rigtig meget ud af mit samarbejde med CorePerformance og jeg er nu rustet med nye brugbare værktøjer! Tak!

Peter er en rigtig god sparringspartner og en meget iderig person. Han har evnen til at se mulighederne og er ikke bange for at fremlægge dem. Jeg har som Områdedirektør i Nordania Leasing haft stor glæde af samarbejdet med Peter, ligesom mit personale har nydt godt af Peters gode ideer. Peter er en god og glad person som vil kune bidrage positivt i alle virksomheder.

Jeg havde fornøjelsen af at have Peter som coach via mit arbejde hos SafeExit A/S. Vi havde især stor vægt på kommunikation internt og eksternt og værdier i firmaet. Hvordan opnår vi at alle “kører i højre side af vejen” for at opnå fælles fodslag om værdierne og hvorledes kommunikation var et vigtigt nøgleværktøj hertil. Jeg fik mange gode værktøjer til brug af især intern kommunikation i virksomheden for bedre forståelse af hver enkelt individ samt hinandens forståelse for værdier. I starten var der meget fokus på den enkelte og efterfølgende havde vi grundlaget for at arbejde videre i de enkelte teams med henblik på at kunne “køre” selvstændigt efter endt forløb med Peter.

Jeg har så været så heldig også at kunne benytte mange af disse super gode værktøjer privat. I tiden i mit samarbejde med Peter har jeg flyttet mig meget, både professionelt, men også privat. Da jeg har lært flere nuancer af mig selv at kende samt hvorledes jeg opnår bedst mulige kommunikative resultater. Jeg er blevet mere tro mod mig selv og mine følelser og det er helt okay at sige “Jeg er god til mit arbejde” og “Jeg er et godt menneske”

Peter har en yderst professionel tilgang til virksomheden og dets medarbejdere og forstår at bibringe de nødvendige værktøjer til hver enkelt. Han er lyttende og forstår at plukke de vigtige elementer fra en samtale ud og få fokus flyttet fra “man” til “jeg”, ligegyldigt om det er på ledelsesniveau eller ej.

Peter er et menneske med et positivt sind og en åben indstilling for alle han møder. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med ham og jeg ville ikke tøve et sekund, hvis jeg fik muligheden igen.

Jeg er sikker på, at alle der møder Peter som coach på deres vej, vil få en masse brugbare værktøjer med i deres rygsæk til brug i deres videre færd. Se mindre

Management knows CorePerformance as excellent selling consultants, advisors, and concept developers.
I first met CorePerformance/Peter in 2003 where he and I together developed a project named “The self developing organization” for Hillerød Politi. The project was far ahead of its time and therefore not used as a whole. Never the less the project has never been forgotten and step by step I try to implement it in Nordsjællands Politi. Peter and I have kept in touch ever since and I can recommend Peter as a hard working consultant.

Jeg haft fornøjelsen af et tæt samarbejde med CorePerformance på flere områder.
CorePerformance-teamet har altid været meget positive og imødekommende personer, som meget kompetent har taget fat i og løst de opgaver vi har haft og skabt sammen, til meget stor tilfredshed.
Vi har arbejdet tæt sammen på følgende områder:
Som undervisere:
CorePerformance har undervist på programsatte kurser for medlemmer i HK Hovedstaden inden for de “bløde” kurser i personlighedsudvikling.
Efter udsagt fra kursusdeltagere, har de i undervisningen vist et utroligt stort engagement, har været fagligt kompetente og har med energi og indlevelse, givet kursusdeltagerne en masse brugbare værktøjer og input sammen med en god kursusoplevelse.
Ligeledes har CorePerformance undervist på kurser i Kommunikation, bestilt af og arrangeret til virksomheder, både på private såvel som offentlige arbejdspladser.
CorePerformance har her formået at tilpasse og tilrette undervisningen til den enkelte arbejdsplads, med udgangspunkt i deres særlige ønsker og behov for indhold og tema.
Den bedste anbefaling er, at de pågældende arbejdspladser har vendt tilbage med yderligere kursusønsker, som bl.a. er CorePerformance’s fortjeneste med den meget kvalificerede undervisning.
Som konsulenter:
CorePerformance har bistået i udvikling af nye koncepter for HK Hovedstadens kursusudbud og konsulentydelser.
Har bl.a. været med til at skabe indholdet til et helt nyt Outplacement-forløb, som HK Hovedstaden tilbyder til fyringsramte virksomheder, både private og offentlige.
Uden CorePerformance medvirken, havde indholdet og produktet ikke kunne blive præsenteret så professionelt som det er blevet.
Det er tanken, at CorePerformance bliver et stort aktiv i de forløb, som der efterfølgende indgås aftaler om at få gennemført.
CorePerformance-teamet har som personer hver deres meget vindende væsener, er meget opmærksomme og yderst behagelige at arbejde sammen med. Samtidig har de de “skæve” vinkler og den nødvendige fantasi, der ofte er nødvendigt i en kursus – udviklingsverden, som jeg repræsenterer.
Jeg har altid kunne regne og stole på CorePerformance, hvilket er en egenskab jeg sætter meget højt.

Jeg har haft et fantastisk forløb med Peter, dels med individuel ledertræning og sparring, dels i vores lederteam. Peter har udfordret, beriget og rykket mig i en positiv retning. Jeg har opnået en god selvindsigt, som understøtter mit lederskab. Peter er nogen gange VIRKELIG irriterende :-), men altid på en anerkendende måde og med smil på læben. Peter har givet os indsigt og viden om læringsstile og mange andre gode værktøjer, så vi nu har en lederværktøjskasse, som vi bruger løs af. Forbedringstavler er blevet en naturlig del af vores afdeling, for blot at nævne en.
TAK Peter